Použití vybraných analýz vnějšího prostředí ve zvoleném podniku - Žofková, Julie (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je použití vybraných analýz vnějšího prostředí ve zvoleném podniku. Na základě výsledků stanovit příslušná opatření vedoucí ke zlepšení činnosti podniku.
The Application of Selected Analyses on the External Environment of a Chosen Company
Keywords: Strategie; strategické řízení; analýza vnějšího prostředí; PEST analýza; Porterův model; strategy; strategic analysis; external environment; PEST analysis; Porter?s model of five forces