Detekce a lokalizace fukosylovaných glykanů v klíštěcích buněčných liniích (Ixodes ricinus) s využitím alkynových derivátů fukózy. - Hubingerová, Hana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem studie byla detekce a lokalizace fukosylovaných glykanů v klíštěcích buněčných liniích (Ixodes ricinus)pomocí využití bioortogonální chemie. Fukosylované glykoproteiny byly detekovány v klištěcích buněčných liniích pomocí SDS-PAGE a Western blottingu a lokalizovány pomocí fluorescenční a elektronové mikroskopie
Detection and localization of fucosylated glycans in cell lines of tick (Ixodes ricinus) using alkyne-fucose derivates.
Keywords: klíště; bioortogonální chemie; mikroskopie; tick; bioorthogonal chemistry; microscopy