Hodnocení sklízecích mlátiček Fendt 8350 a CLAAS Lexion 580 TERRA TRAC - Urban, Josef (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je hodnocení činnosti a kvality práce sklízecích mlátiček dvou výrobců při sklizni zemědělských plodin a jejich jednoduché ekonomické zhodnocení. Rozbor činnosti a kvality práce je zaměřen na velikost ztrát, vlivu vlhkosti na velikost ztrát, kvality drcení a rozmetání rostlinných zbytků. Rozmetání a drcení rostlinných zbytků a rozboru výkonností a spotřeby PHM.
Comparison of reafing treshers Fendt 8350 and Claas Lexion 580 TERRA TRAC during harvesting of cereals and rape.
Keywords: sklízecí mlátička; hodnocení; využití; kvalita; rozbor; Thresher; Evaluation; development; quality; analysis