Zhodnocení návaznosti územního plánu a komplexní pozemkové úpravy ve zvolené lokalitě - Mládková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2014)
Předkládaná diplomová práce hodnotí návaznost dvou různých a samostatně stojících dokumentů, které zásadním způsobem ovlivňují charakter území. Návaznost územního plánu a komplexní pozemkové úpravy je porovnávána ve zvolené lokalitě katastrálního území obce Libějice. Předmětem zkoumání byly zejména veřejně prospěšné stavby a veřejně prospěšná opatření v územním plánu a plán společných zařízení v komplexní pozemkové úpravě, kde má v případě těchto dvou dokumentů dojít ke konsenzu. Výsledky jsou prezentovány jak v textové, tak i grafické podobě, zpracované prostřednictvím geografického informačního systému ArcGIS 10.
The Evaluation of Continuity in Spatial Planning and Comprehensive Landscaping in Selected Location
Keywords: územní plánování; pozemková úprava; krajina; koordinace; spatial planning; comprehensive land adjustment; landscape; coordination of documents