Reprezentace skutečnosti v díle Vladimíra Holana - Dvořák, Martin (Jihočeská univerzita, 2014)
V bakalářské práci se bude student zabývat motivickými strukturami v díle V. Holana, které odkazují k reprezentacím hmotných objektů neprostupnosti skutečnosti tíhy temnoty atd. vytvářejících poetické universum básníkových děl. Tyto analýzy budou provedeny na reprezentativním vzorku textů z celého období básníkovy tvorby. Součástí práce bude kritická reflexe dosavadní literatury k tématu a bibliografie.
The Representation of Reality in the Work Vladimír Holan
Keywords: Vladimír Holan; reprezentace; interpretace; Vladimír Holan; representation; interpretation