Sportovní haly, tělocvičny a ostatní krytá sportoviště v okrese Jindřichův Hradec. - Bicenc, Filip (Jihočeská univerzita, 2007)
V bakalářské práci se zabývám zmapováním všech sportovních hal, tělocvičen a ostatních krytých sportovišť v okrese Jindřichův Hradec. Dalším dílčím úkolem bylo zjistit názory občanů obce Třeboň a Domanín, zda a jak jsou spokojeni se současnou úrovní a stavem krytých sportovišť v jejich obci. V metodické části se také zmiňuji o způsobech, jak získat příspěvky a dotace na krytá sportoviště. Také jsem se zaměřil na sportovní halu Alex-sport a vyhodnotil finanční situaci sportovní haly. Veškeré údaje k praktické části jsem získal pomocí dvou vytvořených dotazníků pro zástupce obcí na Jindřichohradecku a pro občany města Třeboň. Výsledkem byla skutečnost, že situace krytých sportovišť je v okrese Jindřichův Hradec uspokojivá, pouze bych doporučoval zlepšení úrovně těchto sportovišť, v některých oblastech i výstavbu nových specifických krytých sportovišť. \\
Sports hall, gymnasium and other indoor work out in district Jindřichův Hradec
Keywords: sportovní hala; tělocvična; krytá sportoviště; Jindřichův Hradec; zmapování\\; sports hall; gym; covered sports place; Jindřichův Hradec; to chart/map \\