Systém pro vzdálené ovládání virtuálních počítačů - Mika, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2017)
Tématem bakalářské práce je vytvoření systému pro vzdálenou správu virtualizovaných operačních systémů, zejména operačního systému Windows. Práce popisuje nástroje a technologie nezbytné pro vytvoření takovéhoto systému, zároveň uvádí přímé srovnání s již existujícími a dostupnými řešeními. Práce se zabývá problematikou vzdálené správy virtualizovaných operačních systémů, zejména služby Vzdálené plochy Windows, která je integrována v operačních systémech Windows.
Remote control system for virtual computers
Keywords: virtualizace; vzdálená plocha; systém; správa; ovládání; virtualizaation; remote desktop; system; management; control