Perspektivy franchisingu v oblasti faremní produkce - Kaltounková, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce bylo posoudit dosavadní zkušenosti franchisorů a franchisantů v oblasti faremní produkce v České republice. Výzkum probíhal kvalitativně formou standardizovaných rozhovorů u franchisorů a kvantitativně formou dotazníkového šetření u franchisantů.
The prospects of farm production franchising
Keywords: Franchising; franchisor; franchisant; farmářská produkce; perspektivy; marketingový výzkum; standardizovaný rozhovor; dotazníkové šetření.; Franchising; franchiser; franchisee; farm production; prospects; marketing research; structured interview; survey.