Komunikace ve vybrané organizaci - Hrubá, Jana (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem mé bakalářské práce je zanalyzovat komunikace ve vybrané organizaci se zaměřením na zákazníky a navrhnout změny vedoucí k jejímu zlepšení. Teoretická část se zabývá vysvětlením komunikace všeobecně a dále se zaměřuje na komunikaci se zákazníky. Praktická část byla zpracována na základě dotazníku, který zjišťoval, jak zákazníci vnímají komunikaci ve vybrané organizaci a naopak. Tento průzkum byl prováděn ve společnosti STN-ESOX spol. s r.o.
Communication in chosen company
Keywords: zákaznící; komunikace; externí marketing; práce s veřejností; customers; communication; external marketing; public relations