Perspektivy cestovního ruchu v Jihočeském kraji - Tomková, Blanka (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce na téma ''Perspektivy cestovního ruchu v Jihočeském kraji'' bylo analyzovat oblast z pohledu cestovního ruchu. To bylo následně základním východiskem pro celkové hodnocení úrovně cestovního ruchu v regionu a vytvoření návrhu strategie cestovního ruchu kraje s cílem zvýšit atraktivitu regionu a přilákat tak zvolené segmenty turistů.
The prospects of tourism in the region of South Bohemia
Keywords: cestovní ruch; Jihočeský kraj; SWOT analýza; terénní šetření; strategie; agroturistika; tourism; the region of South Bohemia; SWOT analysis; field research; strategy; agrocultural tourism