Využití vodní plochy pro sportovně-rekreační cestovní ruch na příkladu rybníka Štilec - Kučera, Michal (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářské práce je zaměřena na sledování využití rybníka Štilec pro cestovní ruch. Provedená analýza poodhalila nedostatky v nabídce dané oblasti a také nevyužitý potenciál sledovaného území. Na základě terénního šetření byly zjištěny preference návštěvníků. Podle těchto zjištění byly navrženy opatření a návrhy.
A usage of the pond Štilec and its facilities for tourism
Keywords: Cestovní ruch; rybník Štilec; analýza; produktový balíček; terénní šetření; destinace; Tourism; pond Stilec; analysis; product package; field surveys; destination