Vybraná tvorba Petry Braunové ve volnočasové výchově ke čtenářství - Krajcová, Monika (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem bakalářské práce je představení tvorby Petry Braunové a využití vybrané tvorby ve volnočasové výchově ke čtenářství. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část představuje životopis, tvorbu autora, získaná ocenění, preferovaný literární žánr a vybrané metody zvolené pro konkrétní práci s textem. Praktická část je zaměřena na projekt Týden se školákem Kubou, který slouží k rozvoji čtenářství v mateřské škole.
Selected Works of Petra Braunová in Leisure Education for Reading
Keywords: Petra Braunová; vybraná tvorba; volnočasová výchova; čtenářství; projekt; kniha; Petra Braunová; selected works; leisure education; reading; project; book