Novodobé závislosti - Chládková, Kamila (Jihočeská univerzita, 2023)
Obecně se zabývám problematikou závislostí, jejich charakteristikou, definicí a znaky. V návaznosti na to se věnuji vybranému okruhu závislostí nelátkovým. Podrobněji analyzuji závislosti na internetu a závislosti na mobilu.
Modern Addictions
Keywords: závislost; nelátkové závislosti; sociální sítě; mobilní telefon; prevence závislostí; léčba; non-substance addiction; social networks; mobile phone; prevention of addiction; treatment