Divadlo hrané dětmi součástí dramatické výchovy - Bečková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá potvrzením toho, že divadlo hrané dětmi je součástí dramatické výchovy.Teoretická část se věnuje charakterizaci dramatické výchovy, metod, cílů dramatické výchovy, divadla, divadla hraného dětmi.
Drama played by children as a part of drama education
Keywords: dramatická výchova; metody dramatické výchovy; divadlo; divadlo hrané dětmi; Drama education; methods of drama education; drama; drama played by children