Koncepce poradny zdravého životního stylu - Galdia, Jiří (Jihočeská univerzita, 2010)
Úkolem mé bakalářské práce bylo zjistit nabídku odborných služeb poraden zdravého životního stylu na internetové síti. V teoretické části jsem se zabýval problematikou zdravého životního stylu, problematikou podpory zdraví a rozborem metodiky poraden zdravého životního stylu. V praktické části jsem provedl rozbor nabídky poraden zdravého životního stylu na internetové síti a míry odbornosti jejích garantů. V závěru jsem se pokusil navrhnout koncepci poradny zdravého životního stylu se zaměřením na výživové poradenství.
Conception of healthy lifestyle advisory centre
Keywords: Poradna zdravého životního stylu; Zdravý životní styl; Podpora zdraví; Pohyb; Strava; Healthy lifestyle advisory centre; Healthy life style; Health promotion; Exercise; Food