Motiv outsiderství v tvorbě Jáchyma Topola - Pecha, Radim (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se bude zabývat motivy outsiderství v dílech Jáchyma Topola. Na začátku bude tento pojem definován, pozornost bude věnována autorovu životu, zejména v době jeho undergroundového působení, ale i po něm. Stěžejní částí práce pak bude interpretace Topolova díla z hlediska motiviky outsiderství, a to především děl Sestra a Anděl. Klíčová slova: Jáchym Topol, underground, outsiderství.
Theme outsiders in publications by Jáchym Topol
Keywords: Outsiderstvi; undergroud; Jáchym Topol; Outsiders; underground; Jáchym Topol