Využití technologií JEE při vývoji webové aplikace - Adámková, Eva (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou webové aplikace s využitím technologií JEE. Má za úkol zhodnotit výhody a nevýhody použití této technologie.
Utilization of technology JEE in development of a web application
Keywords: JEE; PrimeFaces; Glassfish; webová aplikace; JEE; PrimeFaces; Glassfish; web application