Destinace Pelhřimovsko na trhu cestovního ruchu - Psotová, Věra (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce bylo zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace na základě situační analýzy, identifikace konkurenčních destinací a určení pozice na trhu cestovního ruchu. Na základě analýzy silných a slabých stránek destinace identifikovat konkurenční výhodu a navrhnout způsob jejího prosazování.
Destination of the Pelhřimov Region on the Tourism Market
Keywords: Cestovní ruch; destinace cestovního ruchu; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; situační analýza; Tourism; tourism destination; primary destination offer; secondary destination offer; situation analysis