Zadlužení domácností v ČR - Dědičová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce popisuje vývoj zadluženosti domácností v ČR, především po roce 2000, kdy dynamika růstu zadluženosti zaznamenala vysoké tempo. Dále se zabývá strukturou zadluženosti domácností a dopady předluženosti domácností
Household debt in the Czech Republic
Keywords: Zadlužení domácností v ČR; Household debt in the Czech Republic