Zaměstnanost nekvalifikovaných osob - Chalupská, Pavla (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce bylo analyzovat zaměstnanost jednoho ze segmentů trhu práce, a sice osob se základním vzděláním, resp. bez vzdělání, v regionu Telčsko
Employment of people without any education
Keywords: Trh práce; nezaměstnanost; lidský kapitál; vzdělanost; Labour market; unemployment; human capital; intelligence