Vybrané problémy ochrany spotřebitele - Šustrová, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem bakalářské práce je provedení výzkumu zaměřeného na zjištění povědomí respondentů o jejich právech v oblasti ochrany spotřebitele u spotřebitelských úvěrů. Vedlejším cílem je na základě zjištěných dat navržení změn pro zlepšení situace.
Chosen problems of the consumer protection
Keywords: ochrana spotřebitele; spotřebitelské organizace; spotřebitelské úvěry; dotazníkové šetření; consumer protection; consumer organization; consumers loans; questionnaire survey