Lovecký cestovní ruch ve zvoleném regionu - Kroupová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce bylo prostřednictvím analýzy trendů loveckého cestovního ruchu v České republice poukázat na skrytý potenciál tohoto druhu cestovního ruchu. Dílčím cílem bylo komparovat konkrétní druhy loveckého cestovního ruchu v Jihočeském kraji. První část práce obsahuje teoretické vymezení dané problematiky a situační analýzu Jihočeského kraje. V další části práce bylo realizováno terénní šetření. Na základě těchto analýz a šetření byl navržen nový produkt loveckého cestovního ruchu v podmínkách Jihočeského kraje.
Hunting Tourism in the select area
Keywords: Cestovní ruch; lovecký cestovní ruch; myslivost; situační analýza; terénní šetření; produkt cestovního ruchu.; Tourism; Hunting Tourism; Game Keeping; Situational Analysis; Marketing Research; Product of Tourism.