Použití MS Visio 2007 ve fyzice a technické praxi - Souhrada, Pavel (Jihočeská univerzita, 2008)
Smyslem této práce je ověření vlastností MS Visio 2007 a jeho možností při kreslení schémat ve fyzice a technických oborech. Obsahuje obecné informace o chování aplikace při grafickém zobrazování v konkrétních fyzikálních odvětvích, včetně příkladů jeho využití. Částečně se také dotýká stavu v oblasti normalizace grafických značek.
Using of MS Visio 2007 in physics and technical praxis
Keywords: Visio; kreslení; grafická značka; ShapeSheet; Visio; drawing; graphical symbol; ShapeSheet