Sociální problematika v Humpolci v letech 1850-1950 - Jarošová, Marie (Jihočeská univerzita, 2017)
100 let vývoje sociální problematiky v Humpolci
Social problems in Humpolec in the years 1850-1950
Keywords: sirotčinec; okresní péče o mládež; nemocnice; zaměstnanost; pomoc potřebným; orphanage; district youth care; hospitals; employment; help the needy