Klíčové ukazatele výkonnosti v rámci Corporate Performance Managementu (CPM) - Houdková, Eva (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této diplomové práce je posouzení jednotlivých přístupů k měření výkonnosti v souvislosti historického vývoje s důrazem na hodnotové řízení a Corporate Performance Management (CPM). Práce má v neposlední řadě za úkol analyzovat výkonnost podniku včetně navržení opatření pro její růst. Praktická část vyhodnocuje jednotlivé ukazatele výkonnosti a poukazuje na softwarové nástroje podporující CPM v daném podniku.
Key performance indicators within Corporate Performance Management (CPM)
Keywords: CPM; EVA; poměrové ukazatele; bankrotní modely; bonitní modely; CPM; EVA; ratio indicator; bankruptcy models; creditworthy models