Výukový program v oboru vnitřního lékařství se zaměřením na pohybové ústrojí pro výuku radiologického asistenta - Zachardová, Martina (Jihočeská univerzita, 2007)
této práci jsem se zabývala studiem dostupných materiálů z oblastí anatomie pohybového ústrojí a nemocí pohybového ústrojí z oboru vnitřního lékařství. Výsledkem studia těchto materiálů je výukový program, který je připojen k bakalářské práci jako příloha na CD. Tento program má sloužit jako pomůcka pro výuku studentů zdravotně sociální fakulty a je spolu s programem Revmatologie, který jsem našla na internetu, jediným výukovým programem na téma nemoci pohybového ústrojí z oboru vnitřního lékařství.
Tutorial in branch of internal medicine with a view to locomotive organs for education of radiological assistant
Keywords: revmatismus; bolest; protilátky; antiflogistika; Rheumatism; Rheumatoid factor; Pain; Anti-inflammatory agent