Komparace produktů zážitkové turistiky na Šumavě a v Bavorském lese - Mocová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu poskytovaných služeb cestovního ruchu na Šumavě a v Bbavorském lese, které jsou zaměřeny na zážitkovou turistiku. V rámci řešení jsou hodnoceny současné služby, jejich šíře a hloubka, na základě dotazníkověho šetření mezi hosty hodnoceno jejich vnímání nabídky. Na tuto analýzu navazuje rozbor možných variant zpestření nabídky.
Comparison of experience tourism products in Šumava region and Bavarin forest
Keywords: Zážitkový cestovní ruch; event marketing; destinační management; Šumava; Bavorský les; Experience tourism; Event marketing; Destination management; Šumava; Bavarian Forest