Počítačem podporovaná výuka fyziky na ZŠ - Salcer, David (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce je vytvořit souhrn elektronických interaktivních materiálů pro podporu výuky fyziky na ZŠ. Další částí diplomové práce bude vytvoření vlastních interaktivních doplňků pro výuku tematického celku akustika a následně otestování těchto podpůrných materiálů ve výuce.
Computer assisted physics education in basic schools
Keywords: HTML5; interaktivní tabule; myšlenkové mapy; webový prohlížeč; video; akustika; zvukové jevy; HTML5; interactive whiteboard; mind maps; web browser; acoustic; sound