Veřejnoprávní smlouvy v praxi územní samosprávy - Sudová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je popsat funkci veřejnoprávních smluv v praxi územní samosprávy, porovnat fungování v různých subjektech a následně vyhodnotit, zda je jejich využívání správné a efektivní.
Public Law Contracts in Practice of Local Governments
Keywords: veřejná správa; veřejnoprávní smouva; proces uzavírání; administrative; procedure code; contracting party