Multilevel marketnigový systém firmy JUST - Doležal, Pavel (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce je charakterizovat MLM systém ve vybrané firmě. Firma kterou jsem zvolil je švýcarská firma JUST která se zabývá výrobou a distribucí přírodní kosmetiky a potravinových doplňků. Náplní práce je tedy popsat marketingový systém firmy a funkci distribuční sítě firmy ve vztahu k současné době a marketingové teorii. Dále zmapovat spokojenost zákazníků s firmou a zjistit zdali a jakým způsobem firma využívá zpětné vazby. Tato část je zpracována formou řízených rozhovorů, dotazníkového šetření a vlastního pozorování.
Multilevel marketing of the JUST company
Keywords: marketing; multilevel marketing; přímý prodej; JUST; marketing; multilevel marketing; direct selling; JUST