Využívání dotačních titulů vybranou neziskovou organizací - Sedláček, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této práce je analýza využívání dotačních titulů vybranými neziskovými organizacemi pomocí analýzy materiálů z veřejně dostupných databází s ohledem na jejich právní formu a způsob financování. Práce je zaměřena na analýzu a komparaci tří vybraných neziskových organizací v Jindřichově Hradci, principy financování neziskových organizací a zdroje financování těchto organizací. Cílem analýzy je zjistit, zda jsou získané dotace využity pro účely jež byly předmětem žádosti o dotační tituly, zda byly získány a využity dle pravidel. Práce porovnává zdroje získaných dotačních titulů.
Using subsidies by nonprofit organization
Keywords: Neziskové organizace; dotační tituly; dotace; Non profit Organization; subsidy; funding