Motivace pracovníků ve vybrané organizaci - Žáková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce je zhodnotit současný systém motivace pracovníků ve vybraném podniku, následně navrhnout změny a doporučení na zlepšení řízení v této oblasti. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se motivace a zaměstnaneckých benefitů. Praktická část je zaměřena na analýzu podniku, kde jsou následně navrženy doporučení, které by měly odstranit chyby, kterých se management organizace na svých zaměstnancích dopouští. Účelem změn by měla být propracovanější a dlouhodobější motivace pracovníků.
Motivation of workers in a particular company
Keywords: motivace; zaměstnanci; zaměstnanecké benefity; chyby manažerů; motivation; employees; employee benefits; mistakes of managers