Oceňování nemovitostí pro účely developerské činnosti - Jordánek, Martin (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem této diplomové práce je přiblížení developerské činnosti v užším kontextu součástí práce jsou rovněž pojmy související s oceňováním nemovitostí, které je možno využit v developerském procesu. Praktická část je věnována tvorbě vlastního developerského projektu.
Property valuation for property development
Keywords: developerský projekt; oceňování nemovitostí; analýza; funpark; development project; property valuation analysis; funpark