Tradiční prvky zbožnosti jako východisko k prohlubování duchovního života dětí v mladším školním věku - Bauerová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce představuje některé tradiční prvky katolické lidové zbožnosti v jejich historii i dnešní podobě a pomocí symbolů a znalostí dětské psychologie a dětského duchovního života se snaží poukázat na jejich využití v dnešní době.
The traditional elements of religiousness as a starting point to deepening of spiritual dimension of younger school aged child living
Keywords: zbožnost; lidová zbožnost; tradice; poutě; mladší školní věk; duchovní život dětí; devoutness; people devoutness; tradition; pilgrimage; younger school age; spiritual life; children