ANALÝZA SYSTÉMU ŘÍZENÍ NÁKUPU U VYBRANÉHO SUBJEKTU - Tišlerová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavním záměrem této diplomové práce je analýza systému řízení nákupu ve společnosti Hornbach Baumarkt CS spol.s r.o. se zaměřením na analýzu standardního nákupního procesu, metody výběru dodavatelů, metody hodnocení dodavatelů s cílem nalézt kritické body nákupního systému a navrhnout řešení jejich optimalizace.
ANALYSIS OF MANAGEMENT OF MERCHANDISING SYSTEM BY A CHOSEN BUSINESS UNIT
Keywords: dodavatelský řetězec; systém řízení nákupu; analýza; optimalizace; supply chain; purchasing system; analysis; optimalization