Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání - Nohejl, Vlastimil (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce se soustředí na senzorickou analýzu a vyhledávání senzorických vad u piv z minipivovarů.
Off flavours in craft beers - technology and maturation
Keywords: pivní vady; senzorická analýza; diacetyl; dimethylsulfid; beer off-flavours; sensory analysis; diacetyl; dimethyl sulfide