Logistika při řízení dopravy ve vybraném podniku - Padrtová, Martina (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce je analýza současného způsobu dopravy v podniku Geis CZ s.r.o. s ohledem na využívání dopravních prostředků a zajištění odpovídající úrovně služeb. Diplomová práce obsahuje teoretické poznatky vztahující se k tématu práce a praktickou část, ve které je provedena Analýza způsobu dopravy v Geis CZ s.r.o. České Budějovice. Praktická část obsahuje základní informace o analyzovaném podniku, jeho historii, partnerech, poskytovaných službách a samozřejmě o stávající konkurenci podniku. Dále následuje samotná analýza, která je zaměřena na období roků 2008 a 2009. Na závěr této části jsou uvedeny návrhy na zlepšení a také řešení problémů, se kterými se v současné době firma potýká.
Logistics management services in select company
Keywords: Logistika; doprava; přeprava; logistics; transport; transportation