Farmingterapie v České republice - Kuželová, Petra (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce popisuje problematiku farmingterapie v České republice u seniorů v sociálních pobytových zařízeních. Výzkum byl zaměřen na poskytování farmingterapie z pohledu pracovníků praktikujích farmingterapii a její pozitivní vliv na uživatele.
Farming Therapy in the Czech Republic