Investiční činnost a produktivita vybraného podniku - Neshybová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením vztahu investic na produktivitu práce ve vybraném podniku. V první části jsou prezentovány teoretické koncepty týkající se produktivity a investic do společnosti. Praktická část vychází z údajů získaných ve společnosti. Hlavním cílem této diplomové práce je posoudit dopad investic na produktivitu společnosti ve vybraném podniku.Dílčím cílem je ukázat, jak velký dopad mají investice na produktivitu práce, kapitálu a celkovou produktivitu ve společnosti.
Investment activity and productivity of selected company
Keywords: produktivita; výkonnost; investice; společnost; Productivity; performance; investment; company