Dobrovolnická činnost v organizaci Bílý kruh bezpečí - Onačilová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá tím, co přináší dobrovolníkům jejich dobrovolnická činnost v organizaci Bílý kruh bezpečí a zároveň tím, jaká pociťují úskalí, čím jsou motivováni při jejich aktivitách a jak přilákat a zaujmout zájemce o dobrovolnictví a nové dobrovolníky.
Volunteering at the White Ring
Keywords: Organizace Bílý kruh bezpečí; oběti trestných činů; viktimologie; pomoc obětem trestných činů; poradenství; dobrovolník; dobrovolnická služba; motivace.; BKB; victims of crime; victimology; assistance to victims of crime; consultancy; volunteer; voluntary service; motivation.