Konkrétní přístup k sociální exkluzi v USA u mládeže - Foltinová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se snaží popsat konkrétní přístup k sociální exkluzi v USA u mládeže. Na základě zúčastněného pozorování reflektuji přístup v táboře Morry´s camp a hledám podobnosti s teoretickými přístupy.
The specific approach to social exclusion among young people in the USA
Keywords: Chudoba; sociální vyloučení; přístupy k mládeži; mládež; osoby ohrožené sociálním vyloučením; komunita; poverty; social exclusion; acces to young people; youth; persons at risk of social exclusion; community