Možnosti využití financování z fondů Evropské unie vybranou obcí. - Fürst, Jakub (Jihočeská univerzita, 2010)
Ve své práci se zaměřuji na analýzu možností využití fondů Evropské unie k financování rozvoje obce Srubec. Dále propočítávám projektovou kapacitu obce. Na tento výpočet navazuji možným využitím projektové kapacity k financování investičních záměrů obce a potřeby spolufinancování z fondů Evropské unie. Na závěr analyzuji možnost samofinancování již realizovaného investičního projektu, který je financován z ROP NUTS II Jihozápad.
Possibilities of utilisation of financing from European Union funds by chosen municipality.
Keywords: obec; Evropská unie; strukturální fondy; časová hodnota peněz; municipality; European Union; structural funds; time value of money