Cuentos de amor de locura y de muerte Horacia Quirogy - Turoňová, Magdalena (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se věnuje pro českou kulturu málo známému a neprávem opomíjenému hispanoamerickému autorovi Horaciu Quirogovi a jeho sbírce povídek Povídky o lásce k smrti a šílenství.
Tales of Love, Madness and Death
Keywords: Láska; smrt; šílenství; Love; death; madness