Analýza výdajů ve vybraném regionu - Strnad, David (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem je analýza výdajů v regionu Místní akční skupiny Sdružení Růže, ve kterém budou navrženy možnosti dalšího rozvoje ve prospěch místní ekonomiky. Jde nejen o analýzu investičních výdajů MAS Sdružení Růže podpořených dotacemi z Evropské Unie, ale také o analýzu investičních výdajů obcí v regionu. Jedna část bude věnována modifikovaného výpočtu lokálního multiplikátoru.
The expense analysis in a selected region
Keywords: region; regionální rozvoj; analýza; výdaje; dotace; investice; region; analysis; regional development; costs; dotation; investments