Možnosti rozvoje malých podniků v okrese Písek - Kramlová, Edita (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce bylo provést hospodářskou charakteristiku okresu Písek, analýzu podniků v daném okrese a možnosti jejich dalšího rozvoje. Pro zpracování byly použity metody komparace, řízené rozhovory a dotazníkové šetření. Závěrem bylo doporučeno několik Operačních programů vhodných pro malé a střední podniky v okrese Písek a zlepšení informovanosti o možnostech této podpory.
Development opportunities of small and middle size enterprises in the district of Pisek
Keywords: malé a střední podniky; podpora podnikání; small and middle size companies; grants designed to support