Dostupnost lékáren Jihočeského kraje - Schlögelová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na dostupnost lékáren v Jihočeském kraji. Hned v úvodu jsou cíle bakalářské práce. V následujících kapitolách jsou obsáhlá teoretická východiska, rozbor literatury a stanovené hypotézy. Další část práce se zabývá metodami, které jsou použity pro vypracování analýzy dostupnosti lékáren za pomoci geografických informačních systémů. Poslední kapitola ?analýza dostupnosti lékáren? se zabývá rozmístěním lékáren v Jihočeském kraji, provozovateli lékáren, dostupností spádových obcí, časovou dostupností, mapovými a tabulkovými výstupy.
Availability of pharmacies in the South Bohemia
Keywords: lékárny; Jihočeský kraj; dopravní dostupnost; střediska lékáren; individuální doprava; pharmacies; South Bohemia; accessibility; resorts pharmacies; individual transport