Podmínky pro vstup vybraného podniku na zahraniční trh - Kučerová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce popisuje vybraný podnik a je zde uvedena SWOT analýza tohoto podniku. Popisuje podmínky pro vstup firmy na zahraniční trh, konkrétně pro vstup na německý trh. Výsledkem je návrh na uplatnění vybraného podniku na tomto trhu a celkový popis situace na tomto trhu.
Terms of expansion of selected organisation into international market
Keywords: vybraný podnik; zahraniční trh; podmínky vstupu na zahraniční trh; SWOT analýza; selected organisation; international market; terms of expansion of selected organisation into international market; SWOT analysis.