ANALÝZA ZNALOSTÍ ZÁSAD A ZPŮSOBŮ ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ VOJÁKŮ AČR - Holá, Šárka (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá analýzou znalostí a způsobů stravování vojáků v AČR a následným možným ovlivněním stravovacích návyků s ohledem na podporu jejich zdraví.
ANALYSIS OF PRINCIPLES AND MANNERS KNOWLEDGE OF HEALTH NOURISHMENT FOR CZECH ARMY SOLDIERS
Keywords: voják; armáda České republiky; stravování; podpora zdraví; racionální výživa; soldier; Czech Army; nourishment; health support; rational nutrition