Informační technologie a možnosti jejich využití ve vyučování na středním odborném učilišti. - Pilečková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce "Informační technologie a možnosti jejich využití ve vyučování na středním odborném učilišti" popisuje výukové metody a využití didaktických prostředků ve vyučování. Teorie je věnována obecným definicím a rozdělení výukových metod a vybraným výukovým metodám, které jsou zaměřeny na užitou audiovizuální a výpočetní techniku. Praktická část je přímo aplikována do teoretické s konkrétním využitím didaktických prostředků do výuky, včetně obecného a konkrétního historického ohlédnutí.
Information technologies and the possibilities of their application in educational process at secondary training school
Keywords: výukové metody; didaktické prostředky; audiovizuální a výpočetní technika; teaching methods; teaching aids; audio-visual and computer technology