Hodnocení a odměňování v obchodě - Hrdlička, Michal (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce pojednává o systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v oblasti obchodu. V rámci teoretické části je definováno hodnocení, jeho druhy, principy a postupy. Taktéž je definováno odměňování, možnosti a způsoby odměňování a teoretické poznatky týkající se tohoto tématu, z nichž je nadále čerpáno při zpracování praktické části. Kromě teoretických informací vychází praktická část ještě z vlastního dotazníkového šetření, jímž byly anonymně zkoumány podmínky týkající se hodnocení a odměňování zaměstnanců v obchodech s různým zaměřením. Vyhodnocení výzkumu je na závěr obohaceno o vlastní doporučení sestavené na základě zjištěných nedostatků.
Evaluation and remuneration in the shop
Keywords: hodnocení; odměňování; motivace; obchod; evaluation; remuneration; motivation; business